De Wellenkrabbel - het clubblad van ZVS

De Wellenkrabbel is het officiële orgaan van onze vereniging. Het clubblad komt zo'n vijf tot zes keer per jaar uit en wordt verspreid onder alle actieve (ere-)leden en adverteerders. Iedere keer staat het blad weer vol met informatie over onder andere de zwem- en waterpoloresultaten.

 De Wellenkrabbel

Hieronder tref je de voorlopige deadlines voor dit seizoen aan voor het nieuw te verschijnen blad. Zo weet je gelijk wanneer er weer aan de nieuwe editie gewerkt gaat worden. Als je er dus iets in wilt hebben moet je het voor die tijd bij de redactie hebben ingeleverd. Indien je na de gestelde datum je stukje inlevert, is de kans groot dat het niet geplaatst kan worden.

  • 1 augustus 2023 (geen editie)
  • 1 oktober 2023
  • 1 december 2023
  • 1 februari 2024
  • 1 april 2024 (geen editie)
  • 1 juni 2024

Bij vragen kun je contact opnemen met de redactie.
stuur ons een e-mail