De Wellenkrabbel - het clubblad van ZVS

De Wellenkrabbel is het officiële orgaan van onze vereniging. Het clubblad komt zo'n vijf tot zes keer per jaar uit en wordt verspreid onder alle actieve (ere-)leden en adverteerders. Iedere keer staat het blad weer vol met informatie over onder andere de zwem- en waterpoloresultaten.

 De Wellenkrabbel

Hieronder tref je de voorlopige deadlines voor dit seizoen aan voor het nieuw te verschijnen blad. Zo weet je gelijk wanneer er weer aan de nieuwe editie gewerkt gaat worden. Als je er dus iets in wilt hebben moet je het voor die tijd bij de redactie hebben ingeleverd. Indien je na de gestelde datum je stukje inlevert, is de kans groot dat het niet geplaatst kan worden.

  • 1 augustus 2020 (geen editie i.v.m. coronavirus en vakantie)
  • 1 oktober 2020  (alleen digitale editie i.v.m. coronavirus)
  • 1 januari 2021
  • 1 april 2021
  • 1 juni 2021 (alleen digitale editie i.v.m. vakantie)
  • 1 augustus 2021 (alleen digitale editie i.v.m. vakantie)

Bij vragen kun je contact opnemen met de redactie.