Kalender

Meerdere keren per jaar wordt er door Regio West een MiniPolo-toernooi georganiseerd om de jongste spelers en speelsters van de F- (< 9 jaar) en E-jeugd (< 11 jaar) op een eenvoudige wijze spelenderwijs kennis te laten maken met deze sport. We krijgen regelmatig een uitnodiging om hier aan deel te nemen. Rond die tijd wordt een ieder daarover ingelicht.

Het overzicht hieronder is de voorlopige kalender voor het hele seizoen. Als we voldoende deelnemers hebben voor het desbetreffende toernooi dan zullen we er ook voor worden ingeschreven. De exacte datum en aanvangsttijd zullen pas bekend zijn tegen de tijd dat het toernooi wordt gehouden.

Zodra er meer gegevens bekend zijn over een toernooi waaraan wij mee zullen doen, is deze informatie beschikbaar als de toernooimaand in het groen wordt weergegeven (daaronder zit dan de link naar de speciale informatiepagina).

 

Maand Datum Tijd Organiserende club Plaats Bijzonderheden
           
2023          
September          
Oktober          
November          
December          
           
2024          
Januari          
Februari          
Maart          
April          
Mei          
Juni          
Juli          

 Laatst bewerkt: 27 juli, 20:10