W- en fluitschema

Hieronder staat het voorlopige W-schema weergegeven met daarin ook de verenigingsscheidsrechters die moeten fluiten. Je kunt hier vinden wanneer je verwacht wordt om te tafelen.

Voor iedere W'er geldt: Mocht je op de tijd van de wedstrijd niet kunnen, vergeet dan niet om zelf een vervanger te regelen! Geef dit door aan je mede-W'ers zodat zij ook weten dat je niet komt en wie je vervanger is. Een overzicht van de W'ers staat in je seizoensboek. Graag ook even een berichtje naar de webmaster zodat we het schema op de site direct kunnen aanpassen. Dit kan via deze pagina. Op het niet regelen van vervanging en/of niet komen voor je W-dienst staat een boete van 7,50 euro.

In het schema staat nu ook "Jurytafel ZPC Numansdorp". Het damesteam van ZPC Numansdorp speelt dit seizoen haar thuiswedstrijden in 's-Gravendeel en de bezetting van de jurytafel wordt door hen zelf ingevuld.

De mensen die hun e-mail adres hebben opgegeven aan de vereniging, zullen ongeveer een week voordat zij moeten tafelen een e-mailtje ontvangen ter herinnering. Er is geen garantie dat het e-mailtje daadwerkelijk aankomt. Het niet ontvangen van het e-mailtje is dus ook geen handig excuus!

DatumTijdWedstrijdScheidsrechter(s)W-functionarissen