W- en fluitschema

Hieronder staat het voorlopige W-schema weergegeven met daarin ook de verenigingsscheidsrechters die moeten fluiten. Je kunt hier vinden wanneer je verwacht wordt om te tafelen. De toezichthouder (meestal een nieuwe W-functionaris), kijkt tijdens de wedstrijd mee met de zittende jurytafel om zo alvast ervaring op te doen. Iedere W-functionaris die staat ingedeeld krijgt enkele dagen voor het tafelen een e-mail ter herinnering. Er is geen garantie dat het bericht daadwerkelijk aankomt. Het niet ontvangen van de e-mail is dus ook geen handig excuus!

In het schema staat ook 'Jurytafel ZPC Numansdorp'. Zowel het dames- als herenteam van ZPC Numansdorp speelt dit seizoen de thuiswedstrijden in 's-Gravendeel en de bezetting van de jurytafel wordt normaliter door hen zelf ingevuld. Echter bestaat er de mogelijkheid dat onze W'ers plaats zullen nemen achter de jurytafel tijdens hun wedstrijden. Het kan uiteraard ook voorkomen dat de jurytafel tijdens onze wedstrijden wordt ingevuld door W-functionarissen van ZPC Numansdorp.

Voor iedere W-functionaris geldt: Mocht je op de tijd van de wedstrijd niet kunnen, vergeet dan niet om zelf een vervanger te regelen! Geef dit door aan je collega's zodat zij ook weten dat je niet komt en wie je vervanger is. Graag ook even een berichtje naar ons via deze pagina. We kunnen het dan in het W-schema op onze website aanpassen. Op het niet regelen van vervanging en/of niet komen voor je W-dienst staat een boete van 7,50 euro.

DatumTijdWedstrijdScheidsrechter(s)W-functionarissenToezichthouder