Informatie

Zwem- en Waterpolovereniging ZVS-AXEA uit 's-Gravendeel is een vereniging waar je verschillende onderdelen van de zwemsport kunt leren en beoefenen. Wil je weten hoe een echte startduik moet of wat de beste manier is om een waterpolobal in het doel te schieten? Heel veel is mogelijk.

De vereniging biedt van alles. Er zijn verschillende afdelingen voor zowel jong als oud met genoeg mogelijkheden. Lijkt het je wat om bij onze vereniging te komen sporten? Twijfel dan niet en neem contact op met ons. Je kunt met een speciale strippenkaart drie keer vrijblijvend meedoen om kennis te maken met de club.

Informatiepagina zwemmen

Informatiepagina waterpolo

Voor een nadere toelichting over de strippenkaart wij graag verder naar de informatiepagina

Mocht je daarna besluiten lid te worden dan kun je het inschrijfformulier gebruiken.