Foto`s kijken op onze website?

Het was je wellicht al opgevallen dat er iets is veranderd op onze website als het gaat om het bekijken van de foto’s. Voorheen kon iedereen alles gewoon bekijken, daar is een fotoalbum tenslotte voor. Dat hebben we dus veranderd. Voorheen kreeg je na het klikken op de miniatuurfoto de vergrote versie in het scherm. Sinds kort kun je alleen de vergrote versie bekijken nadat je bent ingelogd op onze website. Dit is gedaan uit veiligheidsoverwegingen en een stukje privacy richting onze leden. Er kijken tenslotte ook mensen ‘van buiten’ op onze website. Als je niet bent ingelogd krijg je een speciale melding te zien in je scherm. Ook via een ‘omweg’ is de foto niet te bekijken in het volledige scherm.

“Maar hoe werkt dat dan met een profiel?” zien we je denken. Het aanmaken en invullen van een profiel kost je hooguit een minuut. Daarna kun je de foto’s in een volledig scherm bekijken. Links onderaan in het menu van de website kun je inloggen. Heb je wel een account maar weet je je inloggegevens niet meer? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’ en vul de gegevens in die gevraagd worden. Zo krijg je je gegevens automatisch toegestuurd. Eenmaal aangemaakt en/of ingelogd kun je dus gelijk aan de slag. Mocht je op zoek gaan naar je eigen profiel of dit willen aanpassen dan is het overzicht terug te vinden bij ‘overige’ onder het kopje ‘profielen’.

Enige controle op nieuwe registraties is er uiteraard ook want voor ieder aangemaakt profiel worden wij als beheerders direct op de hoogte gesteld via een e-mail. Dat gebeurt overigens bij iedere plaatsing van een reactie op de website maar dat even ter zijde. Mochten we het vermoeden hebben dat er iets niet klopt of goed is dan kunnen we uiteraard meteen ingrijpen.

We hopen dat het nu allemaal een beetje duidelijker is en wensen je nog veel plezier op onze website.

Robert van Son en Martijn Stolk
Beheerders website Zwem- en Waterpolovereniging ZVS
Stuur ons een e-mail