Strippenkaart ZVS - Train drie keer gratis mee

Zwem- en Waterpolovereniging ZVS-AXEA heeft de gratis strippenkaart geïntroduceerd. Met het invoeren van deze strippenkaart kunnen potentiële leden driemaal gratis meetrainen voordat zij een beslissing moeten nemen om lid te worden van de vereniging. Met de strippenkaart kunnen zij zowel meedoen bij een zwem- als en waterpolotraining. De strippenkaart is voor iedereen beschikbaar om (weer) te ervaren wat het is om actief bezig te zijn in het water.

Leeftijd is en hoeft geen probleem te zijn omdat voor iedere leeftijd er passende groepen zijn waarbij men kan meetrainen. Zie hiervoor ook de website van de vereniging of kom vrijblijvend kijken op de trainingsavonden (klik op de link voor meer informatie) en stel daar eventuele vragen aan trainers, bestuursleden of aanwezige (ouders van jeugd)leden.

De strippenkaart ligt o.a. op de balie in zwembad De Wellen.