Strava - sportieve app voor smartwatch en smartphone

ZVS is ook op Strava te vinden. Strava is het sociale netwerk voor sporters. Als je een activiteit registreert, wordt deze opgenomen in je Strava-feed. Daarin kunnen je vrienden en volgers hun eigen prestaties delen en reacties op elkaars activiteiten plaatsen. Sportprestaties worden opgeslagen (afstand, tijd, gemiddelde -en topsnelheid, hartslaggegevens en nog meer) en je kunt je overall score bekijken.

Kan je Strava gratis gebruiken?
Ja. Op jouw eigen account houdt de app je prestaties bij en analyseert die voor zover jij dat wenst. Je kunt ook kiezen voor een betaalde versie van Strava. Voor vijf euro per maand (bij een jaarlijks abonnement) kun je jouw account upgraden van 'Basis' naar 'Premium'. De app biedt je dan meer uitdaging en vergelijkingsmogelijkheden. Met een normaal Strava-account kun je al veel aflezen over je prestaties, maar met een premium-account kun je nog gerichter met je ontwikkeling aan de slag. De eerste 60 dagen krijg je wel gratis.

Hoe werkt het?
Gebruik je het al? Iedereen met een account bij Strava is welkom om lid te worden van onze club op dit sociale netwerk.

Hoe vind ik ZVS?
Zoek op Strava bij 'clubs' naar 'ZVS' of klik op deze link.

Heb je vragen over hoe dit werkt? Spreek me gerust even aan in het zwembad of stuur een berichtje via e-mail.

Martijn Meuzelaar
Hoofdtrainer Zwemmen Zwem- en Waterpolovereniging ZVS