De Wellenkrabbel - het clubblad van ZVS

De Wellenkrabbel is het officiële orgaan van onze vereniging. Het clubblad komt zo'n vijf tot zes keer per jaar uit en wordt verspreid onder alle actieve (ere-)leden en adverteerders. Iedere keer staat het blad weer vol met informatie over onder andere de zwem- en waterpoloresultaten.

 De Wellenkrabbel

Hieronder tref je de voorlopige deadlines voor dit seizoen aan voor het nieuw te verschijnen blad. Zo weet je gelijk wanneer er weer aan de nieuwe editie gewerkt gaat worden. Als je er dus iets in wilt hebben moet je het voor die tijd bij de redactie hebben ingeleverd. Indien je na de gestelde datum je stukje inlevert is de kans groot dat het niet geplaatst kan worden.

  • 1 augustus 2018 (alleen digitale editie i.v.m. vakantie)
  • 1 oktober 2018
  • 1 december 2018
  • 1 februari 2019
  • 1 april 2019
  • 1 juni 2019 (alleen digitale editie i.v.m. vakantie)
  • 1 augustus 2019 (alleen digitale editie i.v.m. vakantie)

Bij vragen kun je contact opnemen met de redactie.

Het gratis programma Acrobat Reader is nodig om het document te bekijken.