Statistieken van de waterpoloteams

Teamstatistieken zijn sinds de invoer van het digitale wedstrijdformulier niet meer via een website te raadplegen. 

De makers van Sportlinked, tot voor kort dé app voor elke waterpololiefhebber, hebben iets nieuws ontwikkeld. De app 'KNZB Waterpolo' is gelanceerd en heeft alle functionaliteiten van zijn voorganger overgenomen. Met de app blijf je eenvoudig op de hoogte van je team, de prestaties en het competitierooster.

Sinds de invoering van het DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier) verwerkt een vereniging het volledige wedstrijdverloop en de uitslag via een tablet. Zo is het mogelijk om als speler, coach of official het eigen programma en de statistieken direct te bekijken. Je kunt ook meteen de resultaten van de tegenstander bekijken

Het inloggen voor spelers, coaches en officials kan d.m.v. een e-mailadres en wachtwoord. Deze gegevens dienen overeen te komen met de registratie van deze persoon in Sportlink Club.

Het ook mogelijk om als toeschouwer, ouders, familie en/of vrienden in te loggen en teams of personen te volgen. Hiervoor is alleen een e-mailregistratie nodig. De app is dus niet alleen voor spelers, coaches en officials, maar ook voor iedereen die een of meerdere teams wil volgen.

Let op: Indien de gebruiker niet weet welk e-mailadres geregistreerd staat of er nog geen e-mailadres geregistreerd staat, dan kan hij/zij contact opnemen met de waterpolosecretaris.

De app is beschikbaar voor Android en iOS en kan door iedereen gebruikt worden. 

Let op: Sportlinked, de oude (oranje) versie, werkt niet meer met ingang van seizoen 2017-2018.