Clubkampioenschap ZVS 2019

Zaterdag 18 mei 2019 houden we het clubkampioenschap in zwembad De Wellen te ‘s-Gravendeel. Alle zwemmers en waterpoloërs zijn bij deze uitgenodigd om hier aan mee te doen. Na afloop van de wedstrijd zal de prijsuitreiking worden gehouden en deelname is gratis.

Vanaf 2017 kent het clubkampioenschap van ZVS een andere opzet. Om te blijven vernieuwen hebben we ook dit jaar weer gekozen voor een aangepast concept. Iedere zwemmer die deelneemt en is geboren in 2008 of eerder zwemt 50, 100 en 200 meter in een verschillende slag. De vijf snelste zwemmers zullen tegen elkaar zwemmen in de finale. Zwemmers geboren in 2009 of later zullen 25, 50 en 100 meter zwemmen. De finale is altijd 100 meter. Net als eerdere clubkampioenschappen worden er verschillende leeftijdscategorieën gehanteerd.

Zal het Betty Rollof (14 jaar) en Igor Peters (27 jaar) lukken om hun titel ‘clubkampioenen’ met succes te verdedigen of staat ons een verrassing te wachten?

Opbouwen: 14.30 uur
Aanvang: 15.00 uur

Klik op één van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie:

Algemene informatie

Referentietijden (richttijden)

Evenement op Facebook

Clubrecords ZVS

 

INSCHRIJFFORMULIER