Clubkampioenschap ZVS 2018 - de strijd om de Horman-bokaal

Zaterdag 26 mei 2018 houden we het clubkampioenschap in zwembad De Wellen te ‘s-Gravendeel. Alle zwemmers en waterpoloërs zijn bij deze uitgenodigd om hier aan mee te doen. Na afloop van de wedstrijd zal de prijsuitreiking worden gehouden en deelname is gratis.

Vanaf 2017 kent het clubkampioenschap een nieuwe opzet. Waar voorheen 200, 100 en 50 meter op het programma stonden, zal er driemaal 50 meter worden gezwommen in door de zwemmer zelf gekozen slagen. Uiteindelijk zullen de vijf snelste meisjes/dames en de vijf snelste jongens/heren een zelfgekozen afstand over 200 meter zwemmen. De allerjongsten zwemmen 25 en 100 meter. Voor deze opzet is gekozen om het clubkampioenschap toegankelijker te maken voor Masters-zwemmers en waterpoloërs. Net als bij de voorgaande edities worden er verschillende leeftijdscategorieën gehanteerd.

Opbouwen: 13.30 uur
Inzwemmen: 14.15 uur
Aanvang: 14.30 uur

Algemene informatie

Referentietijden (richttijden)

Zal het Renske van Antwerpen (12 jaar) en Igor Peters (26 jaar) lukken om hun titel ‘clubkampioenen’ met succes te verdedigen of staat ons een verrassing te wachten?

 

INSCHRIJFFORMULIER