16e Oliebollentoernooi ZVS 4 januari 2020

Een waterpolofestijn waar IEDEREEN aan mee kan doen. Dit geldt voor zowel leden als niet-leden, (oud-)zwemmers en (oud-)waterpoloërs maar ook vrienden en familieleden. Om iedereen kennis te laten maken met onze vereniging en de sport zijn familie en vrienden van harte welkom. Daag collega’s eens uit om nu eindelijk een balletje mee te komen gooien zodat ze zelf eens kunnen ervaren hoe het is. Men hoeft dus geen ervaring te hebben of expert te zijn om deel te nemen.

Meedoen is belangrijker dan winnen uiteraard en sportiviteit staat voorop! Het gaat allemaal om het plezier in het spel. Of je nou een ervaren speler bent of nog nooit een balletje hebt gegooid, dat maakt allemaal niet uit. IEDEREEN is welkom! Na het toernooi is er weer gelegenheid voor een hapje en drankje aan de bar.

Het toernooi kent twee delen:
De middag is voor de jeugdleden (t/m 13 jaar), vriendjes, ouders, familie en andere bekenden (met minimaal zwemdiploma A) en begint om 14.00 uur. Deelname aan het middagprogramma is gratis. Zorg wel dat je om 13.30 uur aanwezig bent zodat we op tijd kunnen beginnen.

De avond is voor iedereen vanaf 14 jaar en start om 20.00 uur. Uiteraard zijn de oudere deelnemers die tijdens het middagprogramma hebben meegedaan ook weer van harte welkom. Deelname aan het avondprogramma bedraagt 2,50 euro per persoon. Zorg wel dat je om 19.30 uur aanwezig bent zodat we op tijd kunnen beginnen. Graag voor aanvang van het evenement de inschrijfkosten te voldoen bij de toernooiorganisatie.

Om een ploeg zo gelijkwaardig mogelijk te houden is het niet mogelijk met een volledig team in te schrijven.

Aanmelden kan eenvoudig via onderstaand formulier. Nadat je aanmelding is ontvangen krijg je een bevestigingsbericht in de mailbox. 

 UITNODIGING (handig om te bewaren)
 EVENEMENT (laat iedereen weten dat je er bent)

Voor info:
  Dennis Brobbel (middag)
  Wessel Boersma (avond) 
  Robert van Son (middag en avond) 

Vragen? Stuur ons een bericht via het contactformulier en we nemen spoedig contact op.

Organisatie Oliebollentoernooi Zwem- en Waterpolovereniging ZVS

Aanmeldformulier Oliebollentoernooi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Waarom?

* Veld is verplicht